Nasevat

0

Asioidessasi terveydenhuoltoalan toimipisteessä sinulta kysytään Kela-korttia, oli sitten kyse rokotuksesta, labrakäynnistä tms. Näin toimimme tasapuolisuuden nimissä asiakkaan/potilaan kohdalla aina. Emme huutele ikää eikä nimeä kaikkien kuullen.

Tyks/osastonsihteeri

On kummallista, että roskapönttöjä kadunvarsilla ei saada kiinni, repsottavat auki ja roskia on siellä täällä, jopa kaupungintalon välittömässä läheisyydessä, puhumattakaan vähän syrjäisemmistä paikoista. Ovatko liian teknillisiä laitteita? Talvella pöntöt väärässä paikassakin. Kolmikulmaisia avaimia myydään ainoastaan kaupungin työntekijöille, kertoi rautakauppa.

olenko väärässä?

Voi hyvänen aika! Ei kai kyse ole häpeästä rokotusta kohtaan vaan terveydenhuollon asiallisesta ja oikeudenmukaisesta käytöksestä. Ei muiltakaan ikää kysellä, niin miksi lapselta kysytään? Kela kortti kertoo tarvittavat tiedot. Se kuuluu kysyä!

nykyaikaa ja tasa-arvoa

Siis pitääkö Paimion tk:ssa asioidessa olla mukana joku paperilappunen, missä on tiedot? Olen luullut, että kelakortti on sitä varten. Ehkä näin on ollut 1973-1993, onneksi ei enää.

Syntynyt -95

Paimio Suomen laturaivon keskittymä? Koko joen latu punaisena verestä…

Vänkääjien ystävä

Hyvä sivistysjohtaja ja koulutuslautakunnan puheenjohtaja. Teille tulleisiin valituksiin koulukiusaamisesta, on se kiusaaja sitten opettaja, rehtori tai oppilas, ei ole todellakaan aina puututtu. Ainakaan niin, että siitä olisi jotain toimenpiteitä seurannut kiusaajalle. Oppilas on jopa joutunut vaihtamaan koulua, koska kiusaamiseen ei puututa. Jollei ole vaihtanut, kärsii niin kauan kunnes pääsee koulusta pois. Ottakaa ihan jokainen vanhempi ja koululainen vakavasti ja puuttukaa jokaiseen kiusattuun niin että kokevat tulleensa kuulluksi. Odotamme, että puututte asioihin kunnolla ja pidätte kiusatun lapsen ja nuoren puolta. Se on teidän työtä.

Kiusatun puolella