Nasevat

0

Käsittämätöntä missä kunnossa Preitilässä pyörätiet, joka talvi sama juttu! Kun tulee sentti lunta niin sitä kyllä hierotaan, mutta kun sattuu satamaan vähän enemmän niin homma on täysin seis. Muutenkin teiden kunnossapito täysin ala-arvoista.

ammattitaidotonta

Apilan toimintakeskuksessa on hyvää ja ystävällistä palvelua. Erityiskiitokset työnohjaaja Hannu Eloselle, sovitte erinomaisesti tehtäväänne.

kiitollinen asiakas

Pari selvennystä: Suurimman valtuustoryhmän ryhmänjohtaja kutsuu vallitsevan käytännön mukaan ryhmänjohtajat koolle, kaipaa sitä mikä ryhmä tai taho tahansa. Luottamuspaikkaneuvottelut on käyty kaikkien vaaleissa mukana olleiden puolueiden kesken.

Ilolan Timo

Nimimerkille Omat valot riittävät: Hanhenpuiston valonheittimet on suunnattu asennusohjeiden vastaisesti hieman liian ylös, minkä vuoksi kirkkain valo suuntautuu suoraan naapureiden ikkunoihin. Oikein suunnattuna häiriövalo on minimaalista. Toivottavasti kaupunki vaatii urakoitsijaa korjaamaan suuntauksen.

Valovoimavirta