Niko Kytösaho sairastui koronaan – Olympiamatka vaarassa

0
Niko Kytösaho sairastui koronaan olympiakisojen alla. Arkistokuva.

Paimion Urheilijoita edustavan mäkihyppääjä Niko Kytösahon olympiahaave on uhattuna. Paimiolaislähtöinen Kytösaho kertoo Facebook-sivullaan saaneensa huonoja uutisia koronatestistä: positiivinen tulos lykkää ainakin lähtöä Pekingissä tulevana viikonloppuna alkaviin kisoihin.

– Toivon todella paljon saavani pian negatiivisen tuloksen, jotta voisin matkustaa Kiinaan. Mutta koska olen yhä positiivinen, näyttää todella hankalalta ehtiä ajoissa normaalimäen kilpailuun, Kytösaho kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

Normaalimäen kilpailu on tarkoitus hypätä jo tämän viikon sunnuntaina. Suurmäki on ohjelmassa lauantaina 12. helmikuuta.

Kytösahon mukaan hänen vointinsa on hyvä.

– Oireet ovat poissa ja olen valmis palaamaan harjoituksiin kunhan saan vihreää valoa, hän kirjoittaa.

Olympialaiset olisivat 22-vuotiaan hyppääjän ensimmäiset.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Turun Sanomat.