Tartuntaluvut paikallisesti edelleen tasaisia

0

KORONA THL julkisti torstaina tuoreet luvut koronatartunnoista, jotka on vahvistettu terveydenhuollossa. Koko maassa tapauksia oli 6 271. Yhteensä koko epidemian aikana on todettu kaikkiaan 470 665 tautitapausta.Tartunnoista 512 todettiin Varsinais-Suomessa.

Moni kunta ei enää testaa kaikkia oireisia, joten luku ei kerro taudin kokonaiskuvaa. Myöskään kaikkia positiivisia kotitestejä ei enää varmisteta terveydenhuollossa.

Paimiossa uusia tartuntoja kirjattiin 12 ja Sauvossa kolme. Turussa todettiin uusia tartuntoja 291 ja Kaarinassa 52.

Koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on Suomessa koko epidemian aikana menehtynyt yhteensä 1 819 ihmistä. Keskiviikon jälkeen uusia kuolemia on kirjattu 25.

ROKOTUKSET Paimion-Sauvon terveyskeskus informoi keskiviikkona, että tarjolla on toistasataa vapaata koronarokotusaikaa sekä lapsille että 12 vuotta täyttäneille.
Vapaita aikoja oli varattavissa Paimioon ja Sauvoon sekä torstaille että perjantaille ja tarkemmin näistä infottiin terveyskeskuksen nettisivuilla.
Seuraava pop up-rokotustapahtuma järjestetään maanantaina 7.2. kello 16-18 Paimion terveysaseman vastaanoton tiloissa. Pop up-tapahtumassa ei rokoteta alle 12-vuotiaita. Terveyskeskuksen sähköiseen ajanvaraukseen pääsee linkistä: terveytesi.fi