Torstain koronaluvut: Paimio +22, Sauvo +2 ja Kaarina +37

0

Torstai toi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastoissa Paimioon 22 uutta vahvistettua tartuntaa. Sauvoon uusia tartuntoja kirjattiin kaksi ja Kaarinaan 37. Paimion tartuntatahti on kivunnut pitkässä juoksussa tasaisesti koko tammikuun ajan, ja viimeisen viikon keskiarvo uusille tartunnoilla paikkakunnalla onkin jo 15. Kaarinassa vastaava luku on 43 ja Sauvossa 1.

Torstain tartuntojen myötä Paimion kokonaisluku on nyt 685, Sauvon 204 ja Kaarinan 2 245.

Useita viikkoja realistisia lukuja perässä laahanneet rokotuskattavuuslukemat Paimion ja Sauvon alueella päivittyivät alkuviikon aikana. Sekä Paimiossa että Sauvossa edetään kolmansissa rokotuksissa valtakunnallista keskiarvoa edellä.

Valtakunnallisesti kolmannen rokotteen on yli 12-vuotiaista saanut nyt 41,4 prosenttia, kun Paimiossa luku on päivityksen jälkeen 46,5 prosenttia ja Sauvossa 49,7 prosenttia. Kaarinassa kolmannen rokotteen on yli 12-vuotiaista saanut toistaiseksi 48,8 prosenttia kaupungin asukkaista.