NASEVAT

0

Lukiessani Kunnallislehden pääkirjoitusta tänä aamuna oli päätoimittajalta hyvä varoitus millaisia nettirikollisia ja huijareita on liikkeellä. Itselleni on myös alkanut tulla Postin nimissä samanlaisia viestejä. Roskakoriin vaan kaikki heti.

rantola1

TV-mainoksen ärsyttämänä: Te upeat ,arvokkaat rouvat ja miehet, iäkkäimmiksi ehtineet. Teillä ON OIKEUS maksaa vaikka kaikki ostoksenne kolikoilla. Kassa eivätkä asiakkaat väännä tästälähin naamaansa. Kumarran. Olette Suomen kulta ja timantti. Kiitos!

Odotat ja hymyilet vaiks vartin!

Pahoittelut viime keskiviikkona noin 9.30 aiheuttamastani liikennevirheestä. Ajatuslapsuksen seurauksena lähdin liikkeelle Stop-merkin takaa Kemiön suunnasta Karunan tielle ryhmittyvän (sinisen) henkilöajoneuvon editse 110-tielle päin.

Risto Kantonen

Kiitos Paimion TK:n päivystävälle naislääkärille. Kävin maanantaina selkäkipuisena, vaikka olo oli aika surkea niin lähtiessä mieli oli iloinen. Tosi ystävällistä palvelua.

Kiitos paikallaan

Kotitieni varrella makasi jänis elottoman näköisenä ja linnut olivat jo nokkimassa raatoa. Pysähdyin autolla tarkistamaan, mikä liikenteessä kolhun saaneen eläimen tilanne oli. Se oli vielä lämmin, mutta ei liikkunut. Linnut olivat puhkoneet sen toisen silmän. Jatkoin kotiin hakeakseni lapion, jolla saisin siirrettyä jäniksen pois ajoradalta. Kun pääsin takaisin, huomasin, että jänis sätki yhä etujaloillaan.

 

Järkytyin tilanteesta, miten kukaan voi jättää eläimen kitumaan tielle tuolla tavoin. Jos osut eläimeen, tarkista aina sen kunto osuman jälkeen. Jos se on loukkaantunut, että itse pysty sen kärsimyksiä lopettamaan, kysy vaikka lähimmästä naapurista apua. Maalla tällaisiin tilanteisiin on totuttu. Jos asukkaita ei ole lähistöllä, soita poliisi apuun. Mutta älä ikinä jätä kituvaa eläintä kärsimään!

Eläinten puolesta

Kelit vaihtelevat, mutta todella nopeasti on aina hiitoväylät ja luistelukentätkin kunnossa. Hiihtoladut todella luistavat ja Hiekkahelmessäkin on todella upeaa ulkoilla.

Kiitos tekijöille, keitä ovatkin