Lajitteluaseman uudet aukioloajat lisäsivät asiakaskäyntejä – LUE LISÄÄ LEHDESTÄ PERJANTAINA

0
Lajitteluaseman hoitaja Markku Laihinen kertoo, että muutos näkyy siinä, kun kävijöiden määrä jakaantuu tasaisemmin eri päiville..

PAIMIO

Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:n Paimion lajitteluasema on ollut tämän vuoden alusta alkaen avoinna viitenä arkipäivänä viikossa. Aukioloaikojen reipas lisäys on kasvattanut kävijämääriä tammikuussa noin puolella ja samalla vähentänyt jonotusta.

– Muutos näkyy siinä, kun kävijöiden määrä jakaantuu tasaisemmin eri päiville, eikä yhdelle päivälle tule isoa piikkiä. Asiakkaita käy nyt yllättävän paljon, vaikka elämme vielä vuoden hiljaisinta aikaa, Paimion lajitteluaseman hoitaja Markku Laihinen kuvailee. Hän siirtyi nykyiseen työhönsä vuoden vaihteessa Turun Topinojan asemalta.

Viime vuonna Paimion lajitteluasema oli talvella avoinna vain kahtena arkipäivänä ja kesällä kolmena. Kesäaikaan asemalle sai tuoda jätteitä kerran kuukaudessa myös lauantaisin.

– Minulle on kerrottu, että kesällä ruuhkat olivat niin pahoja, että jono ulottui 110-tielle saakka. Jonossa oli useita kymmeniä autoja, Laihinen toteaa.

– Uusista aukioloajoista on tullut paljon positiivista palautetta, negatiivista ei lainkaan. Tosin jotkut ovat toivoneet, että asema olisi myöhempään avoinna iltaisin. Kaikki työssäkäyvät asiakkaat eivät tahdo ehtiä tänne ennen sulkemisaikaa.

Tänä vuonna Paimion lajitteluasema on avoinna maanantaista perjantaihin kello 11.00–18.00 ja huhti-lokakuussa jokaisen kuukauden ensimmäisenä lauantaina kello 9.00–16.00.

LISÄÄ JUTTUA PERJANTAIN 18.2.2022 LEHDESSÄ!!