Nasevat

0

Korona on kansoittanut Ankkalammen saunan. Joskus jopa 14 naista saunoo 4–5 hengen saunassa. Miehillä on isommat tilat. Miten parantaisimme tasa-arvoa? Vuoroviikot, sekasaunat? Toinen sauna vanhan rinnalle etenkin nyt, kun uimahalli on menossa remonttiin ja nekin saunojat kaipaavat löylyjä sekä pesumahdollisuuksia lisäämään hyvinvointia ja terveyttä.

Saunamestari

Eläinten puolesta, et ilmeisesti itsekään kovin tarkasti eläintä tarkistanut, jos se sätki vasta lapion hakureissulta palatessasi. Jänis on voinut olla taju kankaalla tai sätkintä on voinut olla vielä refleksin omaista. Turha syyllistää ketään.

Myös eläinten, (joskus

ihmistenkin) puolella

Paimion uusi matkailusivusto VisitPaimio mainosti kaupunkiamme Facebookissa 5.2. näin: ”Hyvää Runebergin päivää! Siinä on kuulemma vissi ero syökö runebergintorttua vai Runebergin torttua.” Vaikea kuvitella tämän houkuttelevan turisteja.

O tempora o mores

Eiköhän nyt pitäs ne ravintolat avata täysin, tässä mitään järkeä! Sekä ammattiautoilijat naftan hinta alas kymmeniä centtejä, nyt menee pissat omiin muroihin Suomi!

Oka-pappa