Nasevat

0

Paimioon mahtuu taatusti kaksi jalkapalloseuraa ja kaksi jääkiekkoseuraa. Pitäkää seurat fiilis kunnioittavana niin minä tulen paikalle kaikkien matseihin.

Pidetään yhdessä positiivista henkeä yllä

PKS lopettakaa uhkailut ja epäasiallinen käytös. Kunnallislehti älkää ruokkiko tätä toimintaa puolueellisella kirjoituksella. Heititte valitettavasti juuri bensaa liekkeihin ja tuette asiatonta käytöstä.

Penkkiurheilija

Eikö kauppojen parkkipaikoilla ole mitään kunnossapitoa? Ovat kamalassa kunnossa.

Asiakas

Olen todella pettynyt kaupungin ja päiväkodin toimintaan. Olisi ollut viisasta infota vanhempia ensin, nyt vanhemmat saivat lukea lehdestä, että heidän lapsiltaan riistetään maailman parhain ja turvallisin paikka oppia ja kasvaa. Ryhmäkoot kasvavat ja jakamattomaan huomioon tottuneet lapset jäävätkin yht’äkkiä jalkoihin vain pyörimään. Kaikki tiedämme isojen päiväkotien tilanteen. Tarkoitus ei ole syyllistää kasvattajia, tiedän heidän tekevän työtä sydämellä tässä pienessä idyllisessä päiväkodissa. Toivon sydämestäni, että lapsille aletaan puhumaan ajoissa muutoksesta ja he pääsevät rauhassa tutustumaan uuteen paikkaan.

Pettynyt vanhempi

Suuri kiitos postinkantajalle, joka 17.2. aamuyöstä kuuli Senioritalossa asuvan, asunnossaan kaatuneen isoäitimme avunhuudon ja soitti ambulanssin. Olit oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja toimit esimerkillisesti!

Terveisin omaiset