Nasevat

0

Kiitos Sinulle joka auraat, ainakin Kalevantiellä, pihateiden liittymiin muodostuneet aurausvallit maan tasalle. Hienoa työtä 🙂

TMV

Ihmettelen tätä nykypäivän touhua. Jollekin tulee paha mieli tai muuten vaan huomaa, että kenkää puristaa niin se pahaolo tullaan purkamaan tänne naseviin. Lapsellisista asioita. Tämän jälkeen myhäillään, että tulipahan taas kirjoitettua hyvä naseva.

Paimiolaisten tapa hoitaa asioita?

Eikö ***kele löydy muuta kävelyreittiä kun juuri ajettu hiihtolatu!? Kävelykielto voimassa hiihtokaudella. Koskee myös luisteluhiihtobaanaa!

Hiihtäjä

**Löytynyt: Hammasproteesi (yläleuka)**

Hammaslääkärin vastaanotolta (Asematie, Paimio) tultaessa tippuneet mahdollisesti parkkipaikalle. Jos joku on sattunut löytämään, ota yhteyttä puhelimitse Kunnallislehteen puh. 02-5888652 tai 02-588865.