Paimiossa on nyt ilon ilotulitusta!

0

Minun silmin ja korvin kaupungissamme kuhisee. Kaikki ei näy seistessäni liikennevaloissa, mutta kuvitellessani itseni lentoon Paimion ylle, näen räiskähteleviä ajatuskuplia joka puolella.

Kuuletko sinä jo fanfaarien soivan pitkin poikin Vistaa ja Parantolan suunnalla?

Ihan juuri seisoo rohkeita yrittäjiä ovilla, joiden taakse he ovat luoneet uusia ravintoloita meille nälkäisille, janoisille ja tanssinhimoisille.

Entä kurkitko jo kesään? Kiikaroidessani kohti pohjoista tuoksuu jo mansikka nenässäni. Näen, miten siellä jo pohditaan ratkaisuja Itsepoimintariehaan, jotta saadaan vastaanotettua toisenkin tuhannen kävijän ihmismassat.

Korvia höristäessä huomaankin, että kaupungintalolla on jo jotain iloista hässäkkää. Se taitaa kuulua tulevasta SunPaimio-illasta, kaupungin suurimmilta iltakahveilta. Siellä mm. jaetaan jo tuttuun tapaan todella arvostettuja PaimioAvaimia elinvoimaa kaupunkiimme luoneille henkilöille ja yhteisöille. Pistäthän sinäkin mietintämyssyn päähäsi ja ehdota sopivaa palkinnon saajaa!

Tuolta jostain bittiavaruudesta kuuluu myös reipastahtista menoa. Siellähän läikehtii juuri verkkoon pamahtanut VisitPaimio.fi-sivusto. Yhden yrittäjämme todellinen voimannäyte kotikaupunkirakkaudesta, visuaalisen taidon sykähdyttävyydestä ja uusien ajatusten toteuttamisesta mm. tarjous- ja tapahtumakalentereineen. Tuo sivusto on kutsu tänne läheltä ja kaukaa matkaaville. Se nostaa seutumme vahvuudet ja yrittäjiemme intohimot esiin aivan uudella tavalla, esimerkkinä ”Koirien Paimio”-osuus.

Yrittäjät ovat heitä, jotka tekevät meidänkin kaupungissamme isoja ja pieniä ihmeitä. Uusia yrityksiä sekä perinteisillä että täysin uusilla liikeideoilla syntyy kivaa tahtia. Upeaa on, että ne ovat aina juuri kyseisen yrittäjän näköisiä, omia luomuksia!

Yrittäjillä on mieletöntä kykyä luovuuteen, samaan aikaan laskea kannattavuutta ja uskoa itseensä riskin äärellä. Ilmassa on periksiantamattomuutta sellaisenkin edessä, missä pessimisti sanoisi: ”Ei ole ennenkään kannattanut!”, intoa omista ja yhdessä luoduista ideoista ja tahdonvoimaa onnistua.

Me yrittäjät olemme niitä, jotka yhdessä saamme aikaan elinvoiman räiskettä.

Valtava kiitos sinulle yrittäjä, joka olet yhdessä tekemässä ilon ilotulitustamme!

Salla Axelin

Kirjoittaja on Paimion Yrittäjät ry:n puheenjohtaja.