Nasevat

0

Toivottavasti Envor Group Oy ei ikinä rakenna biokaasulaitosta Paimioon. Ylen uutissivuilta voi lukea tuomioista, joita ko. yritys on saanut ympäristörikoksista 2018–2021. Eipä siis ihme, että isompi ja syrjäisempi tontti kiinnostaa.

Puhtaan Paimion puolesta

Ketä voi harmittaa hevoset Vistalla? Sehän on ihanaa kun hevosia tulee vastaan Jokipuistossa ja muualla. Tulisipa meidänkin asuinalueelle. Käsittämätöntä, että hevosetkin nyt jotain ihmistä ärsyttää. Hyvää kevättä kaikille ja hevosia lisää Paimioon.

Hevosten ystävä

”Valtuusto vakavana Sauvossa”. Toimittaja voisi oksentaa huolensa ja murheensa jossain muualla kuin Sauvon kunnanvaltuuston päätöksenteon uutisoinnissa. Kysyn vaan, miten Ukrainan tilanne liittyy Sauvon jätevesien käsittelyyn?

Jotain rajaa

Toimitus vastaa: kyllä toimittajan tulee kirjoittaa siitä mitä havainnoi ja tässä kokouksessa tilannekuva oli se, että huoli ukrainalaisista ja sotatilanteesta keskustelutti ja kosketti valtuutettuja.

Hevoset ja ponit eivät ole meitä lenkillä häirinneet. Mikä ihanampaa kuin se, että nykylapsetkin voivat nähdä hevosia ja lehmiä kaupungin keskustan läheisyydessä kuten Vähäjokipolulla? Koirat ja hepat mahtuu samalle polulle.

Sini M.

Olipa miellyttävä kokemus käydä uudessa Iivarissa. Hyvä ruoka ja ennenkaikkea sydämellinen henkilökunta. Kannattaa käydä, ei tarvi Turkuun lähteä.

Tyytyväinen asiakas

Kiitos urakoitsijalle, joka on hoitanut Juhontien talvikunnossapitoa. Auraus ja hiekoitus on toiminut loistavasti!

Yx äijä vaan

Miksi Paimiossa on kaksi eläkeläisjärjestöä? Tämä asettaa eläkeläiset eriarvoiseen asemaan, kumpaan nyt sitten liittyisin? Eiköhän tämän kokoiselle paikkakunnalle riittäisi yksi, jäsenmäärältään isompi!

Ihmettelen