Nasevat

0

Ei vain mummot ihmettele. Eikö kukaan perusta Sauvoon niin sanottua lyhyttavarakauppaa? Naisten alusvaatteita, ompelukoneen neuloja ym. pientä tarpeellista.

varma asiakas

Kiitos onnistuneesta Paimion seurakunnan varhaisnuorten hiihtolomaleiristä Rantalassa! Hienoa työtä ohjaajilta, isosilta ja keittiöväeltä!

tyytyväisten leiriläisten äiti

Mielestäni ei pitäisi käydä Nato-keskustelua kansanäänestyksellä. Perustelen asian niin, että me emme tiedä kaikkea mitä politiikot tietävät. Olen Naton kannalla, veikkaus on että ensin liittyy Ruotsi sen jälkeen me perässä, ajat ovat muuttuneet!

Oka-pappa

Mitä me voimme tehdä tässä tilanteessa Ukrainan tukemiseksi? Aion esimerkiksi teettää edulliseen hintaan autoni kotimaisella, uusiutuvalla E85-bioetanolilla kulkevaksi. Sitä saa tankata jo useimmilla asemilla. Ei enää venäläistä bensaa kiitos!

No Putrol please

Kiitos urakoitsijalle, joka on hoitanut Mäystintien talvikunnossapidon. Hyvin hoidettu!

Tyytyväinen asukas

Miksi Paimion kirkon ovet on säpissä? Etenkin näinä aikoina, kun uutiset ja some on täynnä kamalia uutisia, ehkä olisi inhimillistä pitää kirkko auki myös silloin kun käynnissä ei ole srk-tilaisuus? Itse haluaisin käydä vain hengähtämässä välillä.

EiJumalallakaanOleAukioloaikoja