NASEVAT

0

Olisikohan aika vaihtaa osuuspankin otto/talletusautomaatti sellaiseen, joka toimii edes muutaman päivän peräkkäin? Yhtä susi kuin keskustan liikennevalot!!

Kaatsille koko kone

Toivon, ettei tässä globaalissa tilanteessa unohdeta omia pientuloisia eläkeläisiä ym. ihmisiä niin Sauvossa kuin muissa kunnissa energian ja muiden kustannusten noususta johtuen.

Funtsaaja

Hallitus puuhailee jotain ilmastojuttuja, pitäiskö nyt suunnata sekin aika aivan jonnekin muualle?

Oka-pappa

Mikä tässä on nyt niin vaikeeta? Olen jo kaksi kertaa kysynyt täällä, että miksi Paimiossa on kaksi eläkeläisjärjestöä? Pyysin molempien järjestöjen puheenjohtajia kertomaan ja perustelemaan asiaa meille eläkeläisille, jotka ihmettelemme tätä suuresti.

Jospa kolmas kerta jo onnistas

Paimion kaupungin showroom? No nyt kaikki showroomiin katsomaan brändejä. On se niin coolia. Ei niin pientä liikettä/tapahtumaa ettei nimi ole englanniksi. Suomen kielestä kyllä löytyy aiheisiin sopivia nimiä. Paimiossa oleva suutarin liike ”Viimeinen niitti” on oiva esimerkki hyvin mieleen jäävästä liikkeen nimestä. Kuka näitä kaiken maailman centereitä muistaa saatikaa tietää, mitä tekevät/myyvät. Täytyi näköjään lehden artikkelinkin alle laittaa Suomi–Englanti-sanakirja.

Masi

Jos työ on palveluneuvoja kaupungilla niin kaiken järjen mukaan soittoaika ei voi olla yksi tunti päivässä! Jos katsotaan muiden kaupunkien osalta niin suurimmalla osalla klo 9–15 joka päivä. Työ on kaupunkilaisten neuvomista ja ohjaamista. Uskomatonta ja nyt niitä neuvojia on vielä kaksi. Ja työ pitää tehdä kaupungintalolla, minne voi saapua myös paikan päälle. Koronaan on turha enää vedota.

Pettynyt

Tulee maha kipeäksi ISS-ruuista. Jauhelihapihveissäkin kymmenen lisäainetta. Lihaa, kalaa ja kanaa liian vähän.

”Valitus ei auta”