Haka aloittaa pudotuspelit kotiottelulla keskiviikkona

0
Lasse Lintula tulee auttamaan Hakaa pudotuspeleissä. Taustalla Aleksi Sillanpää. Arkistokuva.

PAIMIO

Paimion Hakalla tulee olemaan takanaan noin puolentoista viikon mittainen huilijakso, kun se kohtaa pudotuspelien avauskierroksella kotonaan Lauttakylän Lujan huomenna keskiviikkona.

Lauttakylä ei ole tällä kaudella ollut aivan parhaimmillaan, mutta huonosti pelaava saatikka löysästi luisteleva joukkue Luja ei ole milloinkaan.

Haka on kuitenkin kuluvalla kaudella osoittanut kykenevänsä kohtaamaan tasaväkisesti minkä tahansa lohkonsa joukkueen. Ruokahaluakin Hakalla arvattavasti riittää, sillä viime kauden jäätyä harmillisesti kesken Haka oli lohkonsa kärjessä.

Paimion Hakan rosterista on tällä hetkellä poissa 4-5 pelaajaa. Onneksi vahvistuksiakin on luvassa: Lasse Lintula on jo nähty treenijäillä. Valmentaja Jari Saariston mukaan keskiviikon kotiottelussa Lintula pukee Haka-paidan ylleen.

Jos vihreät jerseyt lepattavat siihen malliin kuin on lupa toivoa, tullaan Paimiossa näkemään keskiviikkona hieno kiekkoilta.

– Kolmen kentällisen verran miehiä on vahvuudessa joka tapauksessa, lupaa Saaristo.

Keskiviikon kotiottelu alkaa Paimion OP-Areenalla kello 20.20.

Kannattaa tulla ajoissa.

Hakan ja Lujan välinen ottelusarja pelataan kahdesta voitosta. Ensin siis Paimiossa, lauantaina Huittisissa. Jos otteluvoitot ovat kahden pelin jälkeen tasan 1–1, pelataan kolmas ja ratkaiseva näytös Paimiossa ensi sunnuntaina kello 16 alkaen.

Kakkosdivisioonan kuutos-lohkon voittajajoukkuetta, Naantalin VG-62:ta ei pudotuspeleissä nähdä, sillä mainion kauden pelannut VG on halunnut ja myös saanut tilaisuuden tavoitella paikkaa valtakunnallisessa Suomi-sarjassa.

Naantalilaisten tavoitellessa sarjanousua ei yksikään kuutoslohkon joukkue ole pudotuspelien ennakkosuosikki. Juurikaan kiinnostavampaa lähtöasetelmaa ei siis voisi toivoa.

Lauttakylän Lujan tehomiehenä on runkosarjan kuluessa häärinyt 34-vuotias Markus Kankaanranta , joka ylsi peräti lohkon pistepörssin TOP-kolmoseen.

Hakan vahvuutena on kuluvalla kaudella ollut sekä nöyrä työkuri että kentällisten ja yksilöiden hyvä, tasainen suorittaminen.