Hakan pudotuspelimatka tyssäsi Lujaan

0
Haka-vahti Joni Järvenperällä riitti urakoitavaa Lujaa vastaan.

Paimio

Paimion Hakan miesten edustusjoukkueen taival länsirannikon 2. divisioonan pudotuspeleissä katkesi puolivälierissä Lauttakylän Lujaa vastaan otteluvoitoin 1–2. Vaikka Haka vei joukkueiden välisen ensimmäisen ottelun Paimiossa viime keskiviikkona, oli Luja vahvempi sekä lauantaina kotihallissaan että sunnuntaina ratkaisevassa ottelussa Paimiossa. Lauantain peli meni huittislaisille lukemin 3–1 ja sunnuntain peli puolestaan lukemin 2–5.

Tilastojen valossa Hakan bensa loppui ratkaisevassa ottelussa kahden ensimmäisen erän jälkeen, sillä viimeiseen erään joukkueet lähtivät vielä 2–2-tasalukemista. Kolmannessa erässä Luja pommitti kuitenkin Joni Järvenperän vartiomaa maalia peräti 24 laukauksen voimin, joista kolme upposi lopulta sisään. Vielä ottelun loppuhetkillä Haka haki tasoitusta ilman maalivahtia siinä kuitenkaan onnistumatta. Jos vielä keskiviikon ensimmäisessä ottelussa yleisömäärä jäi muutamaan kymmeneen, oli sunnuntain ottelussa lehtereillä jo toista sataa katsojaa.

Hakan tehokkaimpina sunnuntain ottelussa jatkoivat tutut nimet: pudotuspeleihin paluun tehnyt Lasse Lintula ja Mikael Lahtinen onnistuivat maalinteossa, kun taas syötöt jakautuivat, Aleksi Sillanpäälle (0+2) ja Atte Virtaniemelle . Maalivahti Järvenperä torjui ottelussa lopulta peräti 58 kertaa.

Sekä Haka että toinen paimiolaisjoukkue PKS jatkavat ensi kaudella pelejään jääkiekon 2. divisioonassa.