Nasevat

0

Miksi jotkut ihmiset ovat ottaneet tavoitteekseen estää kirjan kirjoittamisen Paimion historiasta? Jäänyt valtuustopaikka saamatta, kun pitää somessa meuhkata?

Nykyään aivan kaikki maksaa, niin kirjan kirjoitus kuin monitoimihallin rakennuskin.

Historia kansiin tuleville sukupolville

Kyselin täällä Nasevassa (Kl 8.3) miksi Paimiossa on kaksi eläkeläisjärjestöä? Ei ole tullut vastausta. Toivon vastausta perusteluineen järjestöjen puheenjohtajilta. Täytyyhän tähän joku selitys ja syy olla.

Ihmettelen

Olishan tuon uuden pyörätien voinut paremminkin urakoida. Tienpinta alempana kuin ympäröivät pellot eikä ojista ole tietoakaan.

Sohjossa ja jäässä kahlaaja

Nyt tarvitaan tämän päivän suojeluskuntaa. Pitäisi ihan jokaisen miettiä, jos niitä ei olisi ollut 10.10.1939, elikkäs yh. aikana, miten ois meidän käynyt? Rautjärveltä tuli muuan Simo Häyhä, ja Törnin Lasse Viipurista!

Oka-pappa

Näitä päivän asioita kun soppailee niin Sauvon kunta voisi rahallisesti avustaa Ukrainaa samoin perustein kun Paimion kaupunki, SPR ym. 5000 euroa olisi reilusti enemmän kuin euro per asukas.

Funtsaaja

Hienoa, että Paimion kesäteatteriin tulossa upea musikaali. Hämmästystä herättää, että viime Kunnallislehden jutussa ei mainita lainkaan laulajien ja laulajien valmentajaa sauvolaista Silvia Koskea. Ymmärtääkseni aika tärkeä rooli musikaalissa.

Suuri musiikin ystävä