Nasevat

0

Sinulle ”Hieraisin taas silmiäni”, miksi kantaisin kakkapussia lenkin ajan mukanani. Kun tulen samaa reittiä takaisin noukin pussin mukaani ja vien sen omaan roskikseeni. Hieropa silmiäsi lisää, niin näet ettei pussi ole siinä enää hetken kuluttua.

Koiran kakkan kerääjä

Suuri kiitos Paimion Teatterin Visby Luksus Line-esityksestä! Todellinen hyvä mielen näytelmä, jossa sai hihitellä herkullisesti kirjoitetuille ja toteutetuille hahmoille. Hyvä, hilpeä ja rentoutunut mieli jäi – silloin komedia on osunut maaliinsa.

Silvia K.

Ihmettelen, miksi ihmiset pitävät koiriaan taajama-alueella pihalla yksin ilman ihmisiä, tuntikausia jopa. Siellä koirat ”vahtivat” koko naapurustoa, haukku ja ulina seuraa herkeämättä kun lähistön asukkaat omalla pihallaan tai kadulla kulkevat.

Rauhaa, kiitos

Iso kiitos sinulle Marja Nieminen-Laine. Lahjoitit kaksi kassillista lankoja, niistä saimme kudottua sukkia ukrainalaisille.

Paimion Eläkkeensaajien OikeinNurin kerholaiset

Joku kyseli, mitä on mielessä koirantaluttajalla, joka kerää jätökset pussiin ja jättää sen tien poskeen? Yhdellä taluttajalla on ainakin mielessä se, että ei viitsi kuljettaa pussia seuraavat 4 kilometriä mukanaan tietäen kävelevänsä samaa tietä takaisin tietäen myös, ettei menomatkalla ole matkan varrella roskista sopivasti lähettyvillä. Sen sijaan tulomatkalla on. Ei myöskään viitsi takaisintulomatkaa tuhlata siihen, että koittaa etsiä mikä niistä jätekasoista se oman Puppen olikaan vaan nappaa sen valmiin pussukan matkaansa ja heittää roskiin ja näin on taas koiranomistajan yksi velvollisuus suoritettu!

Teiden tallaaja