Nasevat

0

Nimimerkille rauhaa, kiitos. Täysin samaa mieltä. Koiraihmiset kuvittelevat olevansa muita parempia kun heillä on ko. otus.

Pake

Kävin Paimion työvoimatoimistossa. Työttömäksi ilmoittautuminen sanottiin tehtäväksi Paimion kirjastossa johtaja Joutsenlahden mukaan ylimielisesti. Käytös todella törkeää, ovi lukossa, kiersin pihan takaa toimistoon työpajan kautta. Johtaja vaihtoon.

Alistus

Paimion ylängöllä Sattelassa hiihtokausi ohi. Latujen tekijöille kiitokset ja tietysti myös maanomistajille, joita ilman ei meillä kuntoilijoilla olisi mahdollisuutta hiihdelllä kotimaisemissa.

Kuntoilija

Kiitos onnistuneesta peruskorjauksesta Peimarin Rakennuspalvelu ja Max, LVI Itälä, Sähkö Ampeeri, Vistan Kauppa, Sauvon Rakennussuunnittelu, Sauna Manager ja Mattomies Ruohola & Ruohola. Kannatti valita asiantuntevat paikalliset palveluntuottajat.

Tyytyväinen peruskorjaaja

Olisi kysymys lääkärille: sairastin koronan tammikuussa, nyt koulusta saatuja testejä 15 yhteensä niin otin huvikseni testin vaikka ei ole oireita ja tulos positiivinen. Jäänkö nyt sairaslomalle viideksi päiväksi? Olen tällä hetkellä lomalla, mutta loma loppuu viikonloppuna. Onko vanhoja jäänteitä koronasta? Jään kyllä mielelläni lomaa jatkamaan oireettomana. Miten on?

Koronaa vai ei?