Rami Oksasen pop up -pizzeria ylitti odotukset – “Kahdeksankymmentäviisi kertaa kiitos!”

0
Rami Oksanen esittelee Rambo’s pepperoni -pizzaa, jonka tomaattikastike oli peräisin Nurmen puutarhan tomaateista ja pepperoni puolestaan Heli’s Higlandilta.

Vistantien varrella Vistantie 22:n liiketiloissa riitti läpi viikonlopun kuhinaa, kun ensin perjantaina anniskeluravintola Vistan Raitti avasi ovensa ja heti seuraavana päivänä paimiolainen pizzaharrastaja Rami Oksanen pysähtyi Vistan Raitin ulko-oven edustalle paistamaan napolilaistyylistä pizzaa. Jos kertyi perjantaina Vistan Raitin oven edustalle jonoa, niin jonoa kertyi myös aurinkoisessa lauantai-iltapäivässä Oksasen pop up -pizzakontin edustalle.

Oksanen valmisti pizzoja käsityönä paikallisista raaka-aineista, jotka hän oli hankkinut muun muassa Nurmen puutarhasta, Heli’s Higlandista, Hyssälän maitotilalta ja Perkkiön tilalta. Pizzoja meni päivän aikana kaikkiaan 85, ja se ilahdutti ensimmäistä pop up -pizzeriapäiväänsä viettänyttä pizzaharrastajaa.

– Kahdeksankymmentäviisi kertaa kiitos, sen veran tuli pizzaa paistettua. Paljon näki tuttuja ja vähemmän tuttuja, mutta kiitos kun kävitte. Näillä opeilla vielä paremmin ensi kerralla, ehkä jo huhtikuussa? Oksanen pohdiskeli sunnuntaina julkaistussa Facebook-päivityksessään.