Ruoska varmisti paikan kevään pudotuspeleihin

0
Tatu Niekka ja muut Ruoskan pelaajat ovat äityneet hurjaan kevätvireeseen. Arkistokuva.

Turku

Paimion Ruoskan miesten edustusjoukkue varmisti lauantaina paikkansa 2. divisioonan pudotuspeleissä. Asia varmistui, kun Ruoska otti Länsirannikon lohkossa jo kuudennen peräkkäisen voittonsa kukistamalla Säkylän Karhukoplan selvin 15–8-lukemin.

KaKoa vastaan Ruoskan tehomiehinä häärivät kolme maalia viimeistelleet Veikko Silvola (3+1), Miikka Tuomola ja Kim Lundahl. Kolmen pisteen iltaa Turun SB-Areenalla viettivät myös Henri Murtonen (2+1) ja Toni Lindell (1+2). Ruoskan maalissa Juho Laaksonen torjui yhteensä 24 laukausta.

Ruoska ei ole koronan pitkittämän joulutauon jälkeen hävinnyt sarjassa peliäkään, ja on voittoputkensa myötä noussut jo aivan sarjaa johtavan Nousiaisten Ryhdin kantaan. Ensi viikonloppuna kohtaavien joukkueiden ero sarjassa on enää yksi piste, joskin Ryhti on pelannut yhden ottelun Ruoskaa vähemmän.

Ruoskalla on 18 ottelun runkosarjassa jäljellä vielä kolme ottelua, ja noiden pelien jälkeen joukkue jatkaa kauttaan vielä siis pudotuspeleillä, jotka pyörähtävät käyntiin 15. huhtikuuta.