Vielä ehtii vastata Kuntabarometriin

0

PAIMIO Oletko yrittäjä Paimiossa ja haluatko vaikuttaa kaupungin elinkeinoelämän kehitykseen? Se onnistuu ainakin sitä kautta, että vastaat vielä tänään tai huomenna pikaisesti Suomen Yrittäjien vuosittaiseen Kuntabarometri 2021 -kyselyyn.

Kyselyssä voit arvioida kunnan päätöksenteon yrityslähtöisyyttä yrityksesi toiminnan kannalta ja sitä onko kunnan päätöksenteko tehokasta, avointa ja sujuvaa. Voit ottaa kantaa ja kommentoida kunnan hankintapolitiikkaa ja sitä, miten se kohtelee paikallisuutta. Kysymyksiä on myös infrastruktuurista, päättäjien asenneilmapiiristä ja elinkeinopalvelujen sujuvuudesta.

Nämä kaikki ovat siinä mielessä mielenkiintoisia kysymyksiä, kun ottaa huomioon, että kaupunki hakee parhaillaan uutta määräaikaista elinkeinojohtajaa Liedon kunnanjohtajana perjantaina aloittavan Mika Ingin tilalle. Hakuaika päättyy tulevana maanantaina.

Hakuaikana Paimion elinkeinotoimea johtaa kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki ja Paimion Kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tomi Nieminen.

Kuntabarometrin tulokset julkistetaan 18.5.

Linkki kyselyyn: https://eu5se.voxco.com/SE/32/13924/