Nasevat

0

Kohta taas yhtiökokoukset ajankohtaisia. Muistakaa asukkaat mennä, siellä puidaan yhteisiä asioita. Jos kukaan ei menisi, miten niitä asioita voisi hoitaa. Sitten vaan jälkeenpäin kysellään ja ihmetellään, että mitä siellä sanottiin.

pitäisi kiinnostaa

Oinilan avohakkuiden jäljiltä odotamme pelonsekaisin tuntein rutikuivaa ja kuumaa kesää, joka muuttaa Oinilan entiset virkistysalueet ruutitynnyreiksi. Kuka kääri rahat Oinilan puista, on velvollinen aloittamaan pikaisen risusavotan.

Entisessä metsässä kulkija

Toivottavasti uimahallin remontin jälkeen saamme Tommin taas vetämään uimaharrastusta Paimioon. Niillä tunneilla oli hyvä sopivan monipuolinen sisältö, hauskuutta unohtamatta. Tommi huomioi jokaisen pienen ja isomman uimarin.

Rahalle todellakin vastinetta

Paimion terveyskeskuksesta saa hyvää palvelua. Kela-taksin tekemän oharin vuoksi myöhästyin puoli tuntia hoitajan vastaanotolta. Hoitaja otti minut ystävällisesti vastaan ja toimenpide suoritettiin myöhästymisestä huolimatta, kiitos Kirsi Heimo. Ohareiden vuoksi iso kiitos hyvästä taksipalvelusta Ykköskyytien Markulle, joka vei ja haki minut terveyskeskuksesta – hienoa asiakaspalvelua.

Tyytyväinen asiakas

Venäjän edesottamukset ovat oppikirjaesimerkki, miten vaikeaa on tavallisessakin elämässä pitää puoliaan oikein ilkeitä ja pahantahtoisia kiusaajia vastaan missä tahansa olosuhteissa ja ympäristöissä. Kuten arkipäiväisessä olemisessa, esimerkiksi koulukiusaamisessa, mopoilla päristelyssä 24/7, ja jopa alaikäiset kulkevat teräaseet taskuissaan ja niin edelleen. Mielestäni sitä ollaan saatu mitä on tilattu.

Masi

Suuri suositus ja kiitos Paimion Autopesulalle Tehdastielle! Aina ystävällinen, iloinen palvelu ja superpuhdas auto.

M

Kaunis kiitos Tuija Taipale. Lahjoitit kauniita lankoja meille.

OikeinNurin -kerholaiset