Paikallisilta nihkeä startti Kolmoseen – Peimari United ja PaiHa löytyvät taulukon häntäpäästä

0
Muun muassa Peimarin Alban Ferati pääsi pari kertaa kokeilemaan TPS-vahti Lauri Järvisen pelivirettä tuloksetta.

Paimio-Sauvo

Jalkapallon miesten Kolmonen

22.4. P-Iirot–PaiHa 6–2

24.4. Peimari–TPS U23 0–3

JALKAPALLO Sekä Peimari Unitedin että Paimion Hakan miesten edustusjoukkueilla on ollut hankala startti Kolmosessa. Siinä missä Peimari on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan tehden vain yhden maalin ja päästäen kuusi, on PaiHa sentään onnistunut maalinteossa neljästi. Sekin tosin on laiha lohtu, kun vihreäpaidat ovat samassa ajassa päästäneet yhteensä 11 maalia. Paikalliset joukkueet pitävätkin sarjassa perää kahden ottelukierroksen jälkeen.

PaiHan pelit jatkuivat perjantaina jo ennakkoon vaikeaksi tiedetyllä vieraspelillä viime vuonna sarjan voittanutta Rauman Pallo-Iiroja vastaan. Ottelun tahtipuikko olikin vierailijoiden toisen jakson pirteämpää vaihetta lukuun ottamatta hyvin Iirojen hyppysissä. PaiHan maaleista vastasivat SC Wolves-laina Aladin Ljesnanin ja Juho Koivunen .

TPS Peimaria tehokkaampiPeimari puolestaan kohtasi sunnuntaina kauden kotiavauksessaan Sauvon Hakkispaanalla TPS U23-joukkueen, jonka riveissä olikin tukku A-ikäisten SM-sarjaa pelaavia nuoria ja lähes 400 ottelun Veikkausliiga-kokemuksella puolustusta johtanut Sami Rähmönen .

Vaikka Peimari pääsikin ottelussa kokeilemaan useita kertoja TPS-vahti Lauri Järvisen pelivirettä, ei kotijoukkue saanut pelivälinettä kertaakaan vierailijoiden maaliin asti. Sen sijaan mustavalkopaidat hyödynsivät omat maalipaikkansa tehokkaasti karaten jo puoliaikaan mennessä 0–2-vierasjohtoon. Loppulukemat 0–3 viimeisteli viitisen minuuttia ennen päätösvihellystä Otto Näsi .

PaiHalla on tällä viikolla edessään väliviikko peleistä, mutta Peimari yrittää kääntää kurssiaan sarjassa tulevana lauantaina vierasottelussa Toejoen Veikkoja vastaan.