Paimion elinkeinojohtajan vakanssia havittelee 27 hyvin koulutettua eri alojen osaajaa

0

PAIMIO

Avoinna oleva Paimion elinkeinojohtajan vakanssi on saanut osakseen runsaasti kiinnostusta. Määräaikaan mennessä hakemuksen tehtävään jätti 27 henkilöä.

Ilahduttavaa ei ole pelkästään määrä, vaan myös hakijoiden korkea keskimääräinen koulutustaso. Kaksoistutkintokin löytyy monelta hakijalta.

Toisaalta on myös niin, että tehtävässä tarvitaan tutkinnon ohella ”maanläheisyyttä” ja luontaisia vuorovaikutustaitoja. Niinpä Paimion kaupungin Kuntarekry- ja lehti-ilmoituksessa ei rajattu koulutusta millekään alalle, vaan edellytyksenä oli ”tehtävään sopiva koulutus”

Elinkeinojohtajan pääasiallisena tehtävänä on kehittää Paimion kaupungin elinvoimaa ja yritystoimintaa sekä osallistua kaupungin markkinointiin. Lisäksi hän antaa yritysneuvontaa ja toimii yhteyshenkilönä kaupungin ja yrittäjien välillä. Elinkeinojohtajan tehtäväkenttään kuuluu myös Paimion Kehitys Oy:n toimitusjohtajuus.

Sopivinta henkilöä seuloessaan Paimion kaupunginjohtaja Jari Jussinmäen vetämä valintatyöryhmä arvostaa seuraavia seikkoja:

Joustava, rohkea ja luova asenne. Tehtävään sopiva koulutus. Kokemus ja näkemys elinkeinoelämän kehittämistyöstä. Yritystoiminnan osaaminen ja liiketalouden tuntemus. Hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot. Hyvät sidosryhmäyhteydet.

Ekonomeja, insinöörejä, tradenomeja, maistereita


Paimion elinkeinojohtajan tehtävään ovat hakeneet seuraavat henkilöt:

Aaltonen Antti Arvid, Forssa (Insinööri YAMK, tietotekniikka), Aaltonen Kimmo, Espoo (Tradenomi), Axelin Salla, Paimio (Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto), Eklöf Mikael, Rauma (KTM, DI), Elomaa Ville, Salo (Tradenomi YAMK), Glad Ismo, Savonlinna (Filosofian maisteri), Heiskala Ari-Pekka, Turku (Yo-merkonomi), Honkavuori Meiju, Hämeenlinna (Yrittäjän yMBA), Ihamäki Pirita, Pori (Filosofian tohtori, KTM), Jokinen Antti, Lieto (KTM), Koljonen Sari, Uusikaupunki (IT-tradenomi), Laikko Outi, Tarvasjoki (FM, tradenomi YAMK), Lounento Heikki, Vanhalinna (Maatalous- ja metsätieteiden maisteri), Mars Hannu, Keuruu (KTM), Neuvonen Mikael, Helsinki (VTM), Niemelä Juha, Teuva (Tradenomi), Penttilä Jani, Turku (KTM/ekonomi), Pirhonen Jari, Tampere (DI), Ruohonen Sini, Turku (VTM), Rönkkö Kari Olavi, Paimio (Ekonomi), Seppälä Reijo, Turku (Insinööri AMK), Tiirinen Marko, Salo (FM), Toivonen Jarkko Kalevi, Helsinki (KTM, DI), Turunen Johannes Antero, Tampere (HTM), Vahala Liina Maija Katriina, Paimio (DI), Westerberg Juho, Hajala (MBA Business Management Marketing Related Support Services).