Paimion kaupunki kartoittaa kyselyllä paikkaa sisäliikuntahallille

0

Paimion kaupunki kysyy verkkosivuillaan parhaillaan, mihin Paimioon kaavailtu sisäliikuntahalli tulisi sijoittaa. Kyselyssä hallille annetaan neljä valmista sijaintivaihtoehtoa, jotka ovat urheilupuisto, Kaaritien tontti Tokmannin myymälärakennuksen vieressä, Vistan koulukeskus ja Kauppatien tontti Lidlin vieressä.

Lisäksi kyselyssä kartoitetaan muun muassa sitä, miten tärkeänä vastaajat kokevat sisäliikuntahallin sijainnin jalankulun, pyöräilyn tai joukkoliikenteen näkökulmasta. Myös sijainnin merkitystä suhteessa muihin liikuntapaikkoihin ja palveluihin halutaan selvittää.

Kyselyn toteuttavat kaupungin tekniset palvelut ja liikuntapalvelut. Siihen voi vastata Paimion kaupungin verkkosivuilla sunnuntaihin 17.4.2022 asti.

Paimion kaupungin sisäliikuntahallikysely osoitteessa https://link.webropol.com/s/sisaliikuntahallikysely