Piikkiöläislähtöinen Roosa-Maria Leppänen esiintyy Voice of Finlandin livelähetyksessä perjantaina

0
Voice of Finlandin Knock Out -vaiheessa 40 kilpailijasta 16 pääsi jatkoon, heidän joukossaan Roosa-Maria Leppänen.

PIIKKIÖ/TURKU

– Vielä ei kamalasti jännitä, mutta vähän on sellainen epätodellinen olo, että perjantaina on tosiaan livet, kun aikaisemmat ohjelman jaksot ovat olleet aiemmin nauhoitettuja, Roosa-Maria Leppänen kertoo.

Piikkiöläislähtöinen Leppänen on edennyt Nelosen Voice of Finland -laulukilpailussa jo 16 parhaan joukkoon. Ohjelma koostuu eri vaiheista, joissa jokaisessa karsitaan kilpailijoita. Aiemmat vaiheet on nauhoitettu etukäteen, mutta seuraavat vaiheet näytetään televisiossa suorana lähetyksenä Turun Logomosta. 

Ensimmäinen livelähetys näytettiin viime perjantaina ja seuraava, jossa Leppänen on mukana tulee televisiosta tämän viikon perjantaina. 

Kilpailijat

karsitaan

puoleen


Kilpailussa jatkoon päässeet kuuluvat neljän eri tähtivalmentajan tiimiin. Leppänen kuuluu Maija Vilkkumaan tiimiin. Edellisessä, kilpailun Knock Out -nimisessä vaiheessa jokainen tähtivalmentaja karsi kilpailijoitaan kymmenestä neljään. Jokaisessa tiimissä on siis tällä hetkellä jäljellä neljä kilpailijaa. 

Livelähetyksissä jokaisen tähtivalmentajan tiimistä pudotetaan vielä puolet ja semifinaaleihin pääsee kaksi kilpailijaa kustakin tiimistä. 

– Toinen jatkoon päässeistä valitaan yleisöäänien perusteella ja toisen valitsee tähtivalmentaja, Leppänen kertoo.

Yleisöäänestys on jo alkanut, ja omaa suosikkiaan voi äänestää puhelimitse ohjelman -nettisivuilta löytyvien ohjeiden mukaisesti. 

Tavoite ylitetty


Leppänen on valmistunut muusikoksi Turun konservatoriosta ja laulupedagogiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta. Tällä hetkellä hän työskentelee laulunopettajana Turussa esiintyy ja keikkailee Soitellaan! -nimisen trionsa kanssa.

Leppäsen perhe on tunnettu musikaalisuudestaan Piikkiössä. Isä Pasi Leppänen on mukana muun muassa Fair Play Band -kokoonpanossa ja isovanhemmat Eero ja Kirsi Leppänen ovat musisoineet monissa paikallisissa tapahtumissa.

Musiikki on kuulunut Leppäsen elämään aina, mutta laulukilpailussa hän on mukana ensimmäistä kertaa. Aiemmin helmikuussa Leppänen kertoi, että hänen tavoitteensa oli päästä kilpailussa Knock Out -vaiheeseen saakka. Nyt hän on siis jo ylittänyt tavoitteensa.

– Tietysti haluaisin päästä liveistäkin jatkoon ja semifinaaliin, mutta olen kyllä todella ylpeä itsestäni, että olen päässyt näinkin pitkälle, hän toteaa.