Piikkiön K-Supermarket saa lisää tilaa ja valikoimia

0
Piikkiön K-kauppias Sampsa Mäki (vas.) ja Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Inna seurasivat eilen maanantaina kaivutöiden edistymistä myymälärakennuksen edustalla..

KAARINA

Piikkiön K-Supermarket uudistuu ja laajenee. Hanketta on valmisteltu K-ryhmässä jo muutaman vuoden ajan.

– Laajennuksen koko on noin 400 neliömetriä. Samalla kauppa uudistetaan kauttaaltaan, kertoo Kesko Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Inna .

– Laajennus on siinäkin mielessä merkittävä, että nyt Piikkiön Supermarketista tulee tiloiltaan niin iso, että sitä todellakin päästään kehittämään Supermarket-luokan kauppana. Piikkiön K-Supermarketista tulee neliöiden puolesta niin sanottu reilu tonninen.

Energiansäästöä, vihreitä arvoja


Investointi on suuruudeltaan huomattava: noin kolme miljoonaa euroa. Siitä yli puoli miljoonaa on energia-investointeja.

– Uutena elementtinä asiakkaiden käyttöön tulee sähköautojen lataus. Latauspisteillä on nykyisin kauppojen yhteydessä kysyntää. On hienoa tuoda lataukset nyt myös Piikkiöön, Inna sanoo.

Remontin yhtenä tavoitteena on tuntuva energiansäästö. Inna näkee, että paikkakunnittainkin on mahdollista edistää energiaomavaraisuutta ja vihreitä arvoja.

– Kun puhumme vastuullisuudesta, kestävyystavoitteista ja kansallisesti tärkeiden energiaomavaraisuustavoitteiden toteuttamisesta, se tarkoittaa meille miljoonaluokan investointeja. Piikkiö on erinomainen esimerkki siitä, mitä se voi käytännössä olla.

Piikkiön K-Supermarketin laajentamis- ja uudistamisurakka on jo aloitettu. Laajennusosa avataan asiakkaille kuluvan vuoden loppuun mennessä. Kokonaisuudessaan remontti valmistuu kesäksi 2023.

Sampsa ja Rebekka innoissaan


Kauppiaspariskunta Sampsa ja Rebekka Mäki on sekä todella tyytyväinen että innoissaan alkaneesta remontista.

– Remontti tuo meille myymälään kaivattua lisätilaa, niin käytäville kuin kalusteisiinkin. Samalla pääsemme päivittämään kaikki myymälän kalusteet 2020-luvulle ja nostamaan palvelua siltäkin osin entistä paremmaksi.

Sampsa ja Rebekka tulevat uusien, laajempien keittiötilojen myötä panostamaan erityisesti ”kotikeittiönsä” valikoimiin.

– Unohtamatta muitakaan osastoja, joissa valikoimat ja lajitelmat pääsevät kasvamaan lisääntyvän hyllytilan myötä.

– On ollut mukava kuulla asiakkailta, miten odotettu tämä remontti on ollut. Aiheesta on ehditty jutella jo useammankin asiakkaan kanssa.