Rakentamista, remontoimista ja sisustamista Paimion tyyliin

0
Tapahtuman käytännön järjestelyistä pitkälti vastanneen Kari Rinteen yritys on nimeltään Parkettityöt Rinne.

PAIMIO

Viime lauantaina Paimion yrittäjät järjestivät yhdessä Paimion kaupungin kanssa Vistan koululla perinteikkäät Paimion omat raksamessut. Paikalla oli kymmeniä sellaisia Paimiolaisia yrityksiä, joiden toimialaan liittyy rakentaminen tai kodin sisustus ja kalustus.

Vistan koulun sisäpihalla oli näytillä raskaampaa kalustoa, kuten kuorma autoja, nostureita ja kaivureita. Sisällä liikuntasalissa oli hieman toisenlaisten rakennusalaan liittyvien paimiolaisten yrityksien toimipisteitä. Niissäkin esiteltiin yritysten tuotteita ja toimintaa.

– Kun Turussa pidetään isot messut, missä tekijöitä on ehkä hankala lähestyä, halusimme me tänne Paimioon messut, missä paikalliset paimiolaiset tekijät ovat helposti lähestyttävissä, kertoi Paimion Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Salla Axelin .

Tapahtumassa on Axelinin mukaan ollut aina mukavasti kävijöitä, mutta ei ikinä tungosta. Kauppa on käynyt hyvin.

Ensimmäisen kerran messut järjestettiin vuonna 2017. Nyt oli neljäs kerta. Kahden vuoden tauon jälkeen. Axelinin ja Kari Rinteen – joka vastasi pitkälti messujen käytännön järjestelyistä – mukaan messuilla oli tänä vuonna hieman tavallista vähemmän yrittäjiä esittelemässä toimintaansa.

– Jotkut paimiolaiset yrittäjät ovat tällä hetkellä niin ylityöllistettyjä, että eivät yksinkertaisesti ehdi tulla paikalle. Olemme kyllä ottaneet heihin yhteyttä ja kyselleet aina kun on nähty, kertoi Rinne.

Niiltä yrityksiltä ja kävijöiltä, jotka ovat messuille vuosien kuluessa osallistuneet, on Paimion Yrittäjät saanut erittäin positiivista palautetta.

Paimiolainen puuseppäyrittäjä Raimo Tähkäpää osallistui Paimion raksamessuille jo kolmatta kertaa.

– Paimio on pieni paikkakunta, joten ei täällä aivan valtavasti ihmisiä käy. Tärkeintä on kuitenkin, että ne ihmiset, jotka tulevat tänne, ovat oikeasti kiinnostuneita, haluavat tutustua yrityksiin ja käydä myös kauppaa, Tähkäpää sanoi.