Ruoska karsii paikasta Suomi-sarjaan

0
Paimion Ruoska eteni viiden vuoden tauon jälkeen karsimaan paikasta valtakunnan salibandysarjoihin. Tässä arkistokuvassa tuuletetaan kuitenkin voittoa keväällä 2019.

Paimio

Paimion Ruoska pelaa viiden vuoden tauon jälkeen noususta sarjaporrasta ylemmäs. Asia varmistui, kun 2. divisioonan Länsirannikon lohkon runkosarjassa toiseksi sijoittunut joukkue kaatoi pudotuspeliparinsa SB Naantalin pääsiäisenä otteluvoitoin 2–1.

Noususta Suomi-sarjaan paimiolaisryhmä pelaa Länsirannikon lohkon voittajana Keski-Suomen lohkokakkosta, eli lahtelaista SB Pelicansia vastaan. Ruoskalla on sarjassa kotietu, joten ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina SB Areenalla Turussa. Toinen kohtaaminen on puolestaan edessä sunnuntaina Lahdessa ja jos kolmas ja ratkaiseva ottelu tarvitaan, pelataan se jälleen Turun SB-Areenalla ensi viikon keskiviikkona.

Pudotuspelisarjassa Naantalia vastaan Ruoskan tehokolmikkona häärivät Tatu Niekka (4+2), Kim Lundahl (3+1) ja Miikka Tuomola (3+1), jotka kirjauttivat yhteensä huimat 14 tehopistettä ja kymmenen maalia kolmeen otteluun. Neljän pisteen miehiä sarjassa olivat myös Samuli Luoma (2+2) ja Ruoska-ikoni Toni Lindell (0+4).

Tulosvastuun voikin sanoa jakautuneen joukkueessa myös pudotuspeleissä melko tasaväkisesti, sillä vähintään kolmen tehopisteen pottiin ylsi kaikkiaan seitsemän Ruoska-pelaajaa. Kolmen melko tasaväkisen hyökkäysketjun myllyä tarvittaneen jälleen ennakkoon tuntematonta SB Pelicansia vastaan, mikäli paimiolaisryhmä mielii pelata valtakunnallisessa Suomi-sarjassa ensi kaudella.