Vanhemmuuden viikko huipentuu vapputapahtumiin

0
Tiistaina Paimion kirjastossa järjestettiin lautapelitapahtuma Jukka Salosen (oik.) johdolla. Kirjaston uutta lainattavaa peliä testaamassa tet-harjoittelija Eeli Kurki.

PAIMIO/SAUVO

Vanhemmuuden viikkoa on vietetty monissa paikoissa Paimiossa ja Sauvossa kuluneen viikon aikana. Viikko otti varaslähdön jo lauantaina Paimion koulukeskusksessa järjestetyllä lasten Peuhiksella. Tiistaina puolestaan järjestettiin tapahtumia kirjastolla lauta- ja roolipelailun merkeissä.

Keskiviikkona Rantalan leirikeskuksessa järjestettiin perheilta ja torstaina oli vuorossa lapsiperheiden pihatapahtuma Paltan kerhotalon pihassa.

– Olemme järjestäneet vanhemmuuden viikolla perinteisen pihatapahtuman jo vuosia. Koronan vuoksi järjestettiin virtuaalitapahtuma, mutta nyt taas täällä, Paimion MLL:n toiminnanohjaaja Salla Järvinen iloitsee.

Tapahtuman järjesti MLL yhdessä Paimion seurakunnan kanssa.

Viikon aikana järjestettiin myös kasvatukseen liittyvä etäluento, ja nuokkareiden avoimet ovet -tapahtuma on vuorossa vielä perjantaina. 

Vanhemmuuden viikko huipentuu perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina järjestettäviin vapputapahtumiin: Sauvon koulukeskuksessa järjestetään vappurieha perjantaiaamuna, Paimion uimahallissa puolestaan lauantaina kello 12–17.30. Sunnuntaina on vuorossa vielä Kriivarin koulun vanhempainyhdistyksen järjestämä vapputapahtuma Tillituvalla kello 10–13.