NASEVAT

0

Sauvon kunnan ylijäämä, 800.000€. Olisiko mitenkään mahdollista, että osa ylijäämästä voisi käyttää Sauvon keskustan teidenhoitoon, jotka ovat monta vuotta olleet surkeassa kunnossa. Ajavatko päättäjät ollenkaan kulkuvälineillä keskustan alueella?

Yx äijä vaan

Tänään nähtiin täällä Sauvossa ihme. Poliisiauto Sauvon keskustassa, ja se ajoi kiellettyä ajosuuntaa vasten. Eikä ollut edes hälytykset päällä!

mummu

Olen luullut, että myös suunnistajien kuuluu noudattaa tieliikennelakia juostessaan yleisillä teillä. Torstaina 5.5. Ilttulantie oli sekaisin kuin seinäkello, kun arvon suunnistajat kirmasivat kartat käsissään molemmin puolin tietä ja taisi siellä jonkun kannustusjoukotkin heilua joukossa. Yritä siinä sitten autoilijana olla ajamatta kenenkään päälle kun vastaankin ajaa autoja.

Jalankulkija kulkee tien vasenta laitaa!

Muistetaan nyt sitten olla varovaisia, kun reitti keskustaan kulkee enemmän myös Valkojantien kautta.

Ne nopeudet,

 

ne nopeudet!

Koronasta ei kukaan enää viestitä ohjeita, ja maskien käyttökin on jäänyt käytännössä jo kokonaan. Pääseekö testeihin, miten pitkä on karanteeni? Kauanko tartutan muita, jos sairastun? Kotitestin mukaan voi kuulemma olla positiivinen viikkojenkin ajan.

epätietoinen