NASEVAT

0

Sinä joka kannoit roskapussisi Kiertotie 17 takapihalle Preitilässä. Siellä on kaksi riistakameraa, joten hyvin olet kuvissa. Nyt on kaksi vaihtoehtoa: ottaa välittömästi yhteyttä tai selvittää asia poliisin kanssa.

uusi omistaja

Ihan toivotonta yrittää löytää Parantolan sivuilta tietoa, onko kanttiini auki vai ei. Sama ollut koko kevään. Tutustumiskierroksia ei uskalla varata myöskään, koska ei ole varmuutta saako edes välipalaa mistään.

Mielellään kannattaisi

Kouluvuosi on päättymässä ja edessä lomakausi. Nyt olisi monessa perheessä hyvä miettiä, millaista arkea ja arjen mallia halutaan lapsille antaa. Korona on koetellut ja nyt lähellä käytävä sotakin on tullut voimakkaasti lasten ja nuorten kasvua koettelemaan. Vanhemmilta toivotaan turvaa, tasapainoista arkea ja aikaa aitoutta lasten kanssa olemiseen. Liian monien lasten kannalta elämä on yhtä juoksemista, hoputusta ja kilpailua. Sellainen tekee hermostuneita lapsia.

Pysähtymisen hetki

Näinkö kalliiseen aikaan Sauvossa vasta pyydetään asfaltointitarjouksia, olisiko ollut parempi olla hereillä aiemmin? Paimiossa aloitetaan asfaltointityöt nyt, entä katuvalaisimet, valmiit jalustat ja kaapeloinnit? Nyt vanhat tolpat yks risti kaks.

Herätys

Kuntsarissa on saatu lukea monta hienoa artikkelia Sauvoon tulleiden ukrainalaisten kotiutumisesta ja kotouttamisesta. Sauvolaisilla on hienoa toimintaa. He ovat osanneet ottaa tulijat sydämellisesti vastaan. Miten muualla täällä lähialueilla? Ovatko tulijat tunteneet olleensa tervetulleita? Ovathan heidän puolisonsa ja isänsä siellä etulinjassa meidänkin puolestamme, ja kodit raunioina. Vapaaehtoisia antajia ja auttajia varmasti löytyy, kun vaan tiedetään miten.

Kiitos sauvolaiset!

Mistä se johtuu, että nykyään ei kukaan ilmoita tapahtumista selvästi ja näkyvästi, sanotaan vaan että siitä oli somessa… Ei siellä somessa kukaan koko ajan päivystä katsomassa, olisiko jotain kiinnostavaa!

lehteni kyllä luen ja

 

moneenkin kertaan

Toim. huom. Tämä ei todellakaan ole lehden tilaama mainosteksti.