NASEVAT

0

Liikuntahallin paikkaa mietittäessä. Olisiko lähimpänä Ala-Vistaa oleva halli (kakkoshalli?) jo tullut tiensä päähän? Voisiko sen paikalle nousta uusi uljas, nykyaikainen ja viihtyisä liikuntahalli. Olisi ainakin koulun lähellä.

Kolmas vaihtoehto

Hakeuduin tk.päivystykseen huonon olon vuoksi, lääkäri määräsi närästyslääkettä. En tyytynyt, ambulanssilla Tyksiin, sydänpussissa 5 desiä nestettä ja ympärillä 2 litraa, neste poistettiin, nyt parempi olo. Olkaa hereillä!

Oka-pappa

Koirauimalan, Haukkuhelmen, vesi on arveluttavan näköistä. Tuulen suunnasta riippuen pinnalla ajelehtii lisäksi joitain lauttoja, joiden koostumus on arvoitus. Ei enää meidän koirille, kun juovatkin tuota vettä!

Grrrr….

17.5 ilmestyneeseen Kunnallislehteen tuli vahingossa virheellinen osoite Preitilässä omakotitalon takapihalle jätettyjen roskapussien osalta. Oikea osoite on kiertotie 7 eikä 17. Jos tiedät asiasta, ilmoita siitä numeroon 040 3654784. 100 euron palkkio!

Palkkio odottaa

Olipa kiva nähdä nuoria liikkeellä pitkin Vistaa, tutustumassa tähän lähiympäristöön. Tuli pirteä ja virkeä olo. Varmasti hienoa myös nuorille itselleen, että on tällaisia koulupäiviä.

vanhempi