NASEVAT

0

Olisiko aika pitää ne ”kotikissat” omilla pihoilla! Lintujen pesimisaika, oravilla poikaset! Nummitien alkupään kissat tappoivat jo kaksi oravan poikasta, tekevät tuhojaan naapurustossa kaikin tavoin muutenkin. Ei eläimiä ellei niistä pysty huolehtiin!

Kaikki on häviävää..

Kolmas vaihtoehto. Vanhan yhteiskoulun 1962 valmistuneen liikuntasalirakennuksen paikka on suunnitellulle monitoimitalolle auttamatta liian pieni. Koululaisten liikenneturvallisuutta vaarantamatta tiloissa ei koulupäivien aikana voisi olla muuta toimintaa, vaikka tiloja ei tarvittaisikaan aina koulun käytössä.

Sivusta katsoja

Kesätöitä tarjolla pojalle kehitysvammaisen nuoren avustajana Sauvossa. Koripallon heittelyä ym. Ehkä työssä avustamista myös. Ota yhteys avustajakeskukseen.

Maija

Kun luin uutisia alkaa vaikuttamaan, että normisuomalaista arkipäivisin ja iltaisin ei uhkaa Putin vaan kantaväestö ja teini-ikäiset. Nyt pitäisi päättäjien alentaa rikosoikeudellista ikärajaa 12 vuoteen, sen verran sekopäistä meno välillä on. Kumma, ettei tuota 24/7 alaikäisten mopoilla päristelyäkään saada kuriin. Nyt kun saatiin Paimioon mopotalli, niin voisivatko nuoriso-ohjaajat takoa nuorison päähän hivenen tapoja ja muiden ihmisten huomioonottamista. Heidän vanhemmathan ovat jo menetetty sukupolvi käytöstapojen suhteen. Yksi mätä omena pilaa koko korillisen omenoita. Niinistön sanoin, olisi tuolla porukalla peiliin katsomisen aihetta.

Masi