Teatterin rakenteet ilkivallan kohteina Museomäellä

0
Alueella on rikottu

PAIMIO Paimion historiallisella Museomäellä sijaitsevissa Paimion teatterin esiintymislavan ja katsomon ympäristössä on tehty ilkivaltaa. Paikan päällä on nautittu miestä väkevämpää ja alueella sijaitsevan vajan katolle on tehty nuotio.

Puurakenteisen vajan katolla nuotio on jo itsessään ollut paloturvallisuusriski, ja levitessään palo olisi voinut tuhota katsomo-/lavarakenteet, metsää ja jopa Museomäen historialliset rakennukset. Riskit laajamittaiselle tuholle ovat olleet siis olemassa.

Paimion teatteri on tehnyt tapahtuneesta rikosilmoituksen.

– Kyseinen ilkivalta on todennäköisesti tapahtunut kuun vaihteessa. Jos joku sattuu tietämään asiasta lisää, voi meihin olla yhteydessä, kertoo kesänäytelmän Nunnia ja konnia tuottaja Sebastian Allén .

Yhteystietoja löytyy verkko-osoitteesta info@paimionteatteri.fi.

Teatteri haluaa muistuttaa yhteisestä vastuusta: ”On hyvä pitää yhdessä huolta meille paimiolaisille ja historiallemme tärkeistä paikoista.”

– Pyydämme aikuisia olemaan kiinnostuneita siitä, missä nuoret kokoontuvat, ja toisaalta ulkoilijoita toimimaan aktiivisesti, mikäli Museomäen alueella tai jollain muulla alueella nähdään ilkivaltaa.