Tiia-Mari Tiittanen aloittaa maahanmuuttokoordinaattorina

0
Tiia-Mari Tiittanen toimii Paimion ja Sauvon maahanmuuttokoordinaattorina.

PAIMIO,SAUVO

– Tuntui heti, että tämä tehtävä on kuin luotu minulle, kommentoi sosionomi (AMK) Tiia-Mari Tiittanen , joka on valittu Paimion ja Sauvon yhdessä perustamaan määräaikaiseen maahanmuuttokoordinaattorin toimeen.

Hän kertoo ajatelleensa aiemmin, että sellaista tehtävää ei ole, johon nykyisestä työstä lähtisi, mutta nyt tilanne oli toinen.

–Olin heti innostunut ja hainkin paikkaa heti kun se tuli auki, kertoo Tiia-Mari, joka jättää taakseen nyt yhdeksän vuoden työuran päihdeongelmaisten parissa Salon A-klinikalla.

Tiia-Marin tehtäväkenttä on luontevaa jatkoa hänen heti helmikuussa käynnistämälleen vapaaehtoistyölleen ukrainalaispakolaisten auttamisessa ja sittemmin Ukraina-Apu Paimion toiminnassa. Näistä hänet myös laajalti jo tunnetaan.

Työtehtävä on uusi ja toimenkuva muotoutuu työn ohessa, mutta olennaista on juurikin toimintojen koordinoiminen, ja sujuva yhteydenpito eri viranomaisten ja toimijoiden kesken. Asuntotilanteen kartoittaminen on yksi tärkeä tehtävä. Työaika jakaantuu Paimion ja Sauvon kesken siten, että 60 prosenttia työajasta kuluu Paimiossa.

Työsuhde alkaa reilun viikon päästä 16.5. ja päättyy tällä tietoa vuoden lopussa.