NASEVAT

0

Älä kulje nurmikoiden poikki. Asfalttikävelytiet ovat sitä varten. Koiranulkoiluttajat antavat vielä koiran tehdä tarpeensa toisten tonteille. Tämä on yleistynyt Piikkiössä tänä vuonna.

Silminnäkijä

Huomio kaikki pienten lasten vanhemmat; Kaarinan Voivalantien teollisuusalueella on yritysten piha-alueita, missä on läpikulku kielletty ja ulkopuolisilta pääsy kielletty, siitä syystä, että siellä kulkee paljon raskasta liikennettä, mistä näkyvyys on huono mm. peruuttaessa lastauslaitureihin.

Jos pieni lapsi pyöräilee tai muuten vaan juoksee siellä, niin kuljettaja ei välttämättä näe häntä. Varoituskyltit eivät ole paikoillaan huvin vuoksi vaan kaikkien meidän turvallisuuden vuoksi.

Äiti

Muistakaa työnantajat, kaupungit ja yritykset, jos teillä on hyviä sijaisia töissä, ei turhia poissaoloja, tulevat ajallaan hyvällä mielellä töihin, niin pitäkää heistä kiinni. Älkää pistäkö pois, vaan jatkatte työsuhteita. Työssä oppii, aina ei koulua tarvita. Hyvät, motivoituneet työntekijät ovat kultaakin kalliimpia. Heistä kannattaa pitää kiinni.

Kaikki sujuu

Kiitos teille vaalealla pakettiautolla liikkuneet miehet, jotka ystävällisesti autoitte minut ylös kaatuessani rollaattorilla keskiviikkona aamupäivällä ylä-Vistalla. Cafe Astassa on kahvit maksettu.

Kiitollinen