Kesäkuun Kemuissa iloista väkeä ja mukavaa ohjelmaa Paimion Tapiolan päiväkodilla

0
Kemut täyttivät päiväkodin pihamaan, ja aurinkokin porotti piristämässä tunnelmaa.

Kesäkuun 16. päivä vietettiin ensimmäiset Kesäkuun Kemut Paimion kaupungin Tapiolan päiväkodin pihalla! Ilma suosi piknik -tapahtumaa, jonka päiväkodin vanhempaintoimikunta järjesti päiväkodin lapsille perheineen.

Toimikunta on perustettu päiväkodin aikuisten ideasta alkuvuodesta 2020. Sen koko olemassaolon ajan korona on haastanut toimintaa. Varoja on kuitenkin kerätty mm Kakkutukkutilauksin ja muutamia raha- ja tavaralahjoituksiakin on saatu. Varoilla on ostettu päiväkotiin soittimia, tarjottu pieniä herkkuja päiväkodin omissa tapahtumissa, hommattu joulukuusia ja jouluvaloja sekä viimeisimpänä lisää ulkoleluja, aurinkovarjoja ja urheiluvälineitä.

Kesäkuun Kemut -tapahtumaan perheet pakkasivat omat piknik -eväät mukaan, mutta toimikunta tarjosi POPS!:n Creamy jätskit ja Turun sirkuksen Pelle Taikuri Tonto ja lentävä pöytä -esityksen sekä vielä Pallopuodin värikkäät ilmapallot kotiinviemisiksi. Tapahtumassa viihtyivät niin lapset kuin aikuisetkin, ilo yhteentulemisesta ja päiväkodin omista pihajuhlista oli isosti läsnä.

Tapiolan päiväkodin vanhempaintoimikunta toivottaa aurinkoista kesää perheille, varhaiskasvatuksen aikuisille ja yhteistyökumppaneille!

Armi Laakso