“Tuntui kuin olisi pommi räjähtänyt”

0
Parhaillaan paikanpäällä on meneillään tekninen tutkinta. Poliisi ei tiedota onnettomuudesta tässä kohden enempää.

Paimiossa viime yönä kello kolmen aikaan talon seinään osunut auto lennätti seinän toisella puolen nukkuneen kymmenvuotiaan tytön sänkyineen päin seinää. Tytön isä Teuvo Sihvo kertoo, että Victoria-tytär selvisi onneksi mustelmilla.

– Mutta oli se hirveä näky, tyttö makasi sitten käytävällä ja hänestä oli suuri hätä. Oli sillä törmäyksellä joku silminnäkijäkin, ja oli meille kolkuteltu, mutta oli kiire soittaa apua, hän kertoo sekavasta tilanteesta.

– Tuntui kuin joku pommi olisi rähähtänyt. Ajattelin, että nytkö se Putin ampuu ohjuksilla.

Paikalle saapui lääkärihelikopteri ja selvisi, että tytär selvisi onneksi fyysisesti mustelmilla. Loppuyönä ei kuitenkaan talossa enää ole nukuttu ja Sihvo sanoo, että traumaattinen tilanne jättää varmasti jälkiä.

Tytön kanssa samassa huoneessa nukkunut ukrainalainen mummi on myös hyvin järkyttynyt, hän kun pakeni sodan jaloista Ukrainasta Paimioon.

– Tiiliskiviä ja lasinsiruja täällä on ympäriinsä, tekninen tutkinta juuri meneillään, kertoo Sihvo.

Henkilöauto ajautui talon seinään siis Kisatien ja Vistantien kulmauksessa Paimiossa. Pelastuslaitos sai hälytyksen tieliikenneonnettomuudesta keskiviikkona kello 3.14.

Onnettomuudessa loukkaantunutta parikymppistä mieskuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja haitanteosta virkamiehelle. Mies yritti paeta poliisia jalan, mutta partio sai hänet pian kiinni. Epäilty vastusti kiinniottoa ja poliisi joutui käyttämään häneen etälamautinta.