Mathias Sandberg torstaina Sauvossa

0
Mathias Sandberg tekee vuosittain satakunta jazzkonserttia ja on kiertänyt sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

Sauvo

Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg esiintyy torstaina Sauvossa keskustan Vinter B&B:ssä. Esiintyminen on osa 30 konsertin kiertuetta, jonka Sandberg jazzbändinsä kanssa tekee kuluvan kesän aikana.

Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg, jota amerikkalaisessa musiikkilehdessä Jazziz Magazine on kutsuttu ”yhdeksi Suomen parhaitenvarjelluista salaisuuksista”, kuuluu maamme aktiivisimpiin jazzmuusikoihin. Hän on opiskellut New Yorkin Manhattan School of Musicissa ja Bostonin Berklee College of Musicissa, ja työskennellyt muun muassa Georg Riedelin , Pierre Swärdin , Peter Asplundin , Nick Mancinin , Jukka Eskolan , Teppo Mäkysen ja Manuel Dunkelin kanssa. Sandberg tekee vuosittain satakunta jazzkonserttia ja on kiertänyt sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

Sandbergin triossa soittavat jazzmusiikin maisteri Zacharias Holmkvist (kontrabasso) ja pitkän uran tehnyt Stefan Brokvist (rummut). Konserteissa kuullaan trion omalaatuista ”hard swingin’, groovy & soulful jazz”-sekoitusta vahvoilla melodioilla, rytmisesti leikkisää improvisaatiota ja lähes telepaattista yhteissoittoa, tiedotteessa kerrotaan. Ohjelmisto koostuu Sandbergin sävellyksistä, joista osa löytyy dokumentoituna levyllä The Doctor (2020).

Mathias Sandberg Sauvon Vinter B&B:ssä torstaina 28.7. kello 19.30 alkaen.