Rauski juhli tutusti kesäteatterin kera- ja tuoreena kunniajäsenenä

0
Paljon onnea Rauski!

Maanantai-iltana Paimion kesäteatterin katsomo oli jälleen kerran täynnä kun Rauno ”Rauski” Aaltonen oli kutsunut nelisensataa ystävää elämänsä varrelta teatteriin juhlistamaan syntymäpäiväänsä. Tällä kerralla vietettiin Rauskin kasikymppisiä hienon teatteriesityksen, lohisoppa- ja kakkukahvitarjoilun merkeissä.

Kodintekniikan seniori Rauski on tuttu käytännössä kaikille paimiolaisille ja toki kauempanakin. Alalla hän on toiminut jo vuodest 1965 lähtien ja Paimioon hän perusti 1981 Vistavisio- kodinkoneliikkeen, jota tytär Hanna Haapanen jatkaa Euronics Vistavision nimissä. Kuvat juhlista lähettänyt poika Kimmo työskentelee alalla pääkaupunkiseudulla Euronics-ketjun palveluksessa. Paitsi työvuosien kautta, Rauski on laajalti tuttu sotaveteraani- ja Lions-työn tukija ja onpa hän antanut panoksen myös kuntapolitiikkaan ja viime vuosina myös eläkeläisten toimintaan.

Tälläkin kerralla, kuten viimeksi viisi vuotta sitten, juhlava ilta päättyi onnitteluihin ja yhteisesti laulettuun Ystävän lauluun, koska kaikkia 400 vierasta oli mahdoton erikseen halata.

– Ilman teitä kaikkia, edesmennyttä puolisoa, sukulaisia ja ystäviä olisin jäänyt paljosta paitsi. Te, täysi katsomo saa minut sanattomaksi. Tällainen vanha äijä pakahtuu kiitokseen.

Paimion teatteri nimesi Raunon kesäteatterin kunniajäseneksi. Hän on käynyt kesäteatterin jokaisessa näytöksessä vuodesta 1978 lähtien.