NASEVAT

0

Kiitos kaikille nuorille kesätyöntekijöille paimiolaisissa liikkeissä. Oli hienoa saada hyvää palvelua joka paikassa. Erityiskiitos Vistan kaupan tyypeille vaativassa ympäristössä.

Heikki Ilmasti

Maanantaina 15.8. Moisiossa noin klo 17.40 suhahti alakouluikäinen räväkänvärisellä pyörällään Räpäläntieltä Kaarinantielle sivuilleen katsomatta. Oli sekunnista kahdesta kiinni, ettei jäänyt kahden auton alle, kun puskien takaa syöksähti suoraan tielle. Muistuttakaahan vanhemmat pieniä ja vähän isompiakin lapsia liikenteen vaaroista, että saadaan turvallisia kilometrejä jokaiselle!

Säikähdin!

Kiitokset Sauvon kunnan tekniselle toimelle ja Koneyhtymä Himaselle nopeasti hoidetusta Seuralan kentän lanauksesta. Niin saatiin Petankki-kisat hoidettu ja Sauvon mestaruudet jaettua! Hakkis petankin puolesta kiittäen.

Kenneth Finnholm

Te, jotka huolehditte enemmän muiden asioista, kuin omistanne. Ja kuvaatte kaiken sekä jaatte someen. Tiedoksi: koira, kuten myös ihminen, pärjää helteilläkin autossa, joka on varjossa ja jossa ikkunat kunnolla/kokonaan auki.

Elämä on