Maa vyöryi Paimionjoessa – Vesi poikki usealla asuinalueella Paimiossa

0
Maa vyöryi lauantai-aamuna Paimionjoessa ja katkaisi veden ainakin osassa Moision alueen ja Ala-Oinilan asuintaloista. Lukijan kuva.

Maa vyöryi varhain lauantaiaamuna Paimionjoen penkereellä, lähellä vanhaa Turuntien siltaa. Maanvyörymästä johtuen lähialueiden vedenjakelussa on häiriöitä.

Paimion Vesihuoltolaitoksen tiedotteen mukaan asiaa selvitetään parhaillaan ja vedenjakelu pyritään palauttamaan mahdollisimman pikaisesti. Tiettävästi vedenjakelussa on ongelmia ainakin Moision, Ala-Vistan ja Ala-Oinilan asuinalueilla, mutta mahdollisesti muuallakin.

Vesikatkon ajan vettä saa tarvittaessa Paimion paloasemalta osoitteesta Vistantie 26. Asiasta tiedotetaan lisää kun vedenjakelun aikataulu selviää. Vesihuolto pahoittelee tiedotteessa vyörymästä aiheutunutta häiriötä.