Nasevat

0

Haluaisin tietää miksi Paimiossa ei ole mitään erilaisia tapahtumia? Iltatori kerran viikossa ,kesällä toisi ihmisiä ja kauppiaille myös asiakkaita.Sauvo pienempi paikka ja siellä on kuitenkin tori..Sanokaa joku viisaampi

Janne T

Miksi Paimion huoltoasemien polttoaineiden hinnat ovat vähintään 20 senttiä korkeammat kuin Kaarinan kalleimmalla huoltoasemalla?

Samalla käy Prismassa

Lämpimät kiitokset terveyskeskuksen vuodeosaston henkilökunnalle, joka hoiti pari viikkoa erinomaisesti vanhempiani! Arkean ruokakin oli maistuvaa. Kokemukseni mukaan myös kaupungin sosiaalipäivystys toimi hyvin ja ripeästi heinäkuussakin!

Palveluihin tyytyväinen Jaana Riikonen

Löydetty puhelin 30.7. Varasvuoren metsästä. Viedään Turun poliisiaseman löytötavaratoimistoon viikon sisällä.

R.N

Jos sinulla on hävinnyt puhelin Varasvuoren metsiin ja kaipailet sitä, ota yhteys Kunnallislehden toimitukseen.