Jouni Lehtiranta siirtyy Paimion viestintäsuunnittelijaksi

0
Kulttuuriasiainhoitajana työskentelevät Jouni Lehtiranta esitteli kesällä Paimion kotiseutumuseon uusia opaskylttejä.Marraskuussa hän aloittaa kaupungin viestintäsuunnittelijana.

PAIMIO Kulttuuriasiainhoitaja Jouni Lehtiranta siirretään 1.11. alkaen Paimion kaupungin viestintäsuunnittelijaksi. Kaupunginhallitus teki kuntastrategiassa pohjustetun päätöksen äänin 8-2. Jäsenet Sari Mäkiö ja Sanna-Maija Ansio eivät vastustaneet tehtävän perustamista, mutta he olisivat halunneet laittaa tehtävän julkiseen hakuun. Lehtiranta on muun työn ohessa hoitanut viestinnän tehtäviä jo aiemmin.

Viestintäsuunnittelija työskentelee kaupunginjohtajan alaisuudessa ja hoitaa kaupunkikonsernin viestintää ja markkinointia. Keskeisiin työtehtäviin kuuluvat Paimion kaupungin ja sen konserniyhtiöiden markkinointi- ja viestintäsuunnitelman laatiminen ja toimeenpano, sisäinen, ulkoinen ja poikkeusolojen tiedottaminen, verkkosivujen päivittäminen sekä yhä merkityksellisempien sosiaalisen median kanavien sisällöntuotannon suunnittelu ja toteutus. Tehtävään kuuluu oleellisesti myös erilaisten tiedotteiden ja dokumenttien laatiminen.

Viestinnän ja tiedottamisen päätavoite on edistää kaupungin myönteistä kuvaa, elinvoimaa ja kilpailukykyä asukkaita, yrityksiä, elinkeinoja ja kansainvälisiä toimijoita houkuttelevaksi. Tehtävä täytetään jo marraskuusta lähtien, että kaupungilla on parempi viestintävalmius kun sote-uudistus tulee voimaan.