Nasevat

0

Tulipa tarpeen Paimion mopotallille 1500 euron lahjoitus, nyt päristelijöiden laitteet entistä paremmassa iskussa 24/7 päristelyyn. Lisä-lapsilisäkin voisi auttaa polttoaineen ostossa.

Masi

Paimion luontopolun siniset reittimerkinnät alkavat olla vaarallisen heikossa kunnossa. Metsä on laaja ja polkuja risteilee sinne tänne, joten eksymisen riski on iso.

Paimio – luontoharrastajan mekka

Ystävyys. On se kumma, kun ensin kaverukset ovat kovia juhlimaan yhdessä, mutta kun joku heistä lopettaa alkoholijuomat, toiset kaikkoavat. Vaikka ikääkin on ja ystäviä oltu vuosikymmeniä. On ehkä kateutta, kun eivät samaan pysty.

kippis

Paimio pääsi hienosti uutisiin. Taitamattomat vanhemmat eivät osaa kasvattaa pölvästejä kakaroitaan. Omatoimikirjasto joudutaan sulkemaan rettelöinnin takia. Kunnon rangaistus näille äidin pikku kullanmuruille. Ja lastensuojeluviranomaiset hommiin.

Ylävistan äijä