Paimion mopotallin varustamiseen 1 500 euron lahjoitus – ”Kyllä rahalle varmasti käyttöä keksitään”

0
ICF:n Hannu Kujala luovutti lahjashekin Paimion nuorisovaltuuston puheenjohtaja Saara Kujalalle.

Paimio

Tillintuvan pihalle keväällä valmistunut mopotalli on noussut kesän aikana suosituksi ajanviettopaikaksi nuorison keskuudessa. Tallia on varusteltu pikkuhiljaa kevään ja kesän aikana muun muassa erilaisin työkaluin ja -konein, mutta viime viikko toi varusteluun suuresti kaivattua lisävauhtia, kun turkulainen moottoripyöräkerho Intruder Club Finland (ICF) päätti piipahtaa katsomassa tiloja Tillintuvalla.

Runsaan kymmenen moottoripyörän letka toi mukanaan 1 500 euron arvoisen lahjakortin, jolla nuoret voivat hankkia vielä tallista puuttuvia työkaluja syksyn aikana. Ostoslistalla on ainakin paineilmatyökaluja, mutta muutakin tarpeellista tallista puuttuu vielä.

– Pesuvälineitä voisi olla enemmänkin, ja myös niitä paineilmatyökaluja voisi olla laajemmin. Kyllä rahalle varmasti käyttöä keksitään, tuumii mopotallilla mopoaan pesemässä silloin tällöin käyvä Kristian Päiviö .

Hänen mukaansa nuoret ovat hiljalleen kesän aikana löytäneet tallin, ja syksyn saapuessa tiloissa on välillä jopa ruuhkaa.

– Alkuun oli aika hiljaistakin, mutta mitä lähemmäs syksy on tullut, sitä enemmän nuoria on ollut paikalla. Itse käyn silloin tällöin mopon pesemässä täällä, mutta mitään varsinaista huoltoa en ole siihen vielä mopotallilla tehnyt, Päiviö kertoo.

Motoristit osoittivat tukensaICF:n hallitukseen kuuluva Hannu Kujala luovutti lahjakortin mopotallin edustalla viime viikon keskiviikkona.

– Halusimme kerhona tukea tällaista hienoa toimintaa ja kantaa oman kortemme kekoon, jotta paimiolaisilla mopoilijoilla olisi jatkossakin mukava tukikohta harrastamiselle, Kujala sanoi puheenvuorossaan ennen lahjakortin luovuttamista nuorisovaltuustolle.

Varat menevät nuorisovaltuuston budjettiin, josta tulevia hankintoja koordinoidaan yhdessä nuorten kanssa.