Perjantaipommi: TOK suunnittelee Tammisillan ABC:n sulkemista – “Toiminnan jatkaminen vaatisi mittavia investointeja”

2

Turun Osuuskauppa suunnittelee ABC Tammisillan liiketoimintojen lopettamista. Suunnitelmaa ollaan laittamassa käytäntöön pikavauhtia, sillä Tammisillan ovet saattavat mennä säppiin jo marraskuussa.

– Toiminnan jatkaminen ABC Tammisillan kiinteistössä ja polttoainejakelussa vaatisi mittavia investointeja lähivuosien aikana. Huolellisen harkinnan jälkeen päädyimme vaihtoehtoon, jossa suunnittelemme liikennemyymälän liiketoiminnan lopettamista. Liikennekaupan investointimme kohdistuvat jatkossa muun muassa ABC-sähkölatausverkoston laajentamiseen. Tämän vuoden puolella avaamme vielä kymmenen uutta ABC-sähkölatauspistettä, sanoo tiedotteessa toimialajohtaja Harri Havia Turun Osuuskaupasta.

– Olemme edelleen mukana paimiolaisten asiakasomistajien arjessa. Paimiossa toimii muutama vuosi sitten uudistettu S-market ja sen yhteydessä lounasravintola Torin Kuppila. S-marketin piha-alueella on myös polttonesteen jakelupiste. Kaikkinensa Turun Osuuskaupalla on 23 ABC-automaattiasemaa myymälöiden yhteydessä, Havia jatkaa.

ABC Tammisillassa työskentelee yhteensä 25 henkilöä. Tiedotteen mukaan kaikille tarjotaan työtä Turun Osuuskaupasta.

2 KOMMENTIT

  1. Paimioon johtavan tien kulkijoita ollut varmasti nyt vähemmän, kun silta yli Paimionjoen on purettu ja uusi valmistuu pikkuhiljaa.
    Kannattaisiko kuitenkin vielä malttaa ja odottaa en sillan valmistumista..
    Hyvä ja tarpeellinen paikka monella tavalla on ollut Tammisillan ABC.

Kommenttien lisääminen on estetty.