Piikkimatto pysäytti varastetun rekan moottoritiellä

0

Poliisi pysäytti anastetun täysperävaunullisen rekan ja otti sen kuljettajan kiinni E18-moottoritiellä sunnuntaina kello 20.30. Poliisin ja rekan kuljettajan takaa-ajo kesti pitkään moottoritiellä. Rekka pysähtyi poliisin piikkimattoon vasta Turun kehätien kohdalla.

Rekka liikkui moottoritiellä Paimiosta Turun suuntaan menevillä kaistoilla. Poliisi antoi täysperävaunulliselle rekalle pysähtymiskäskyn, mutta kuljettaja ei sitä noudattanut. Tämän jälkeen poliisi joutui käyttämään pysäytyksessä useita piikkimattoja. Rekka pysähtyi lopulta Turun kehätien kohdalla noin kello 20.30 ja poliisi otti kuljettajan kiinni.

Rekka oli otettu luvatta käyttöön aiemmin päivällä.

Rekan kuljettajaa epäillään alustavasti törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta. Muut rikosnimikkeet tarkentuvat myöhemmin.

Poliusin mukaan muu liikenne oli tapahtuma-aikaan vähäistä ja poliisi pyrki eristämään muut tielläliikkujat tilanteen ulkopuolelle.

Renkaanriekaleista saattaa olla haittaa sunnuntai-iltana moottoritiellä Turun suuntaan.

Poliisi kertoi asiasta ensin Twitterissä sunnuntai-iltana.

Juttua täydennetty poliisin lisätiedoilla kello 21.13.